Fenty: Marokko inspireert Rihanna's nieuwste oogschaduwpalet
Superster Rihanna heeft Fenty's nieuwste oogschaduwpalet gelanceerd genaamd 'Moroccan Spice', geïnspireerd op de kleuren van het Koninkrijk.
Rihanna stelde haar nieuwe creatie samen uit 16 warme tinten, van matte kleuren tot glanzende. Het palet is geïnspireerd op de souks en specerijen van Marokko.

De kleuren kregen ook allemaal namen, zoals: Casablanca, Fez Up, Cumin Get It, Souq It 2 Me, Sahara Stunna, Henna See, Marrakush en Shisha Smoke. De collectie is vanaf 6 juli verkrijgbaar in make-upwinkels met een waarde van 50 euro.

Over het palet sprekend op de Fenty Beauty-website zei de Rihanna: "Als ik aan de Marokkaanse kruidenmarkten denk, denk ik aan rijke, zwoele smaken. Dit palet belichaamt dat. Ik vind het heerlijk dat er hier een klein beetje van alles is. Als je nu maar één palet in je leven nodig hebt, is dit het!"

Op haar website beschreef de zangeres haar nieuwste oogschaduwpalet als een palet dat "alles combineert wat je nodig hebt om je van hete, stomende dagen naar zwoele, rokerige nachten te brengen, met zijn regenboog van 16 rijkelijk gepigmenteerde tinten en afwerkingen, ontworpen voor alle huidtinten. Moroccan Spice serveert een vleugje matte, satijnachtige, parelmoerachtige, metallic en glinsterende afwerkingen om elke hunkering te bevredigen".

"Proef de smaken en de aroma's van Marokko met de gloednieuwe, langzittende oogschaduwformules van Fenty Beauty. Elke rijke, fluweelzachte oogschaduw is gewichtloos en blijft zonder plooien zitten voor de meest zwoele looks die lang mee gaan", voegde Rihanna toe.

Fenty Beauty-consumenten leken verleid door het Marokkaanse tintje. Op de website heeft het palet 5-sterrenrecensies en veel positieve reacties. "Mooie kleuren, ik zou dit aanraden", "Het is zo'n geweldig palet! Zeer gepigmenteerd en de kleuren zijn prachtig", " Zo elegant", "Dit palet is alles", schreven tevreden klanten op de website.
marokko
rihanna
oogschaduwpalet
fenty
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi