Forbes wijst Douzi aan als 'koning van het Marokkaanse lied'
Het internationale tijdschrift Forbes rangschikte Abdelhafid Douzi als een van de Arabische artiesten/zangers die in korte tijd universele bekendheid verwierven in 2018.
Douzi wordt momenteel beschouwd als de "koning van het Marokkaanse lied" na het verslaan van zijn concurrent Saad Lamjarred, die dit jaar zelfs niet op de lijst van concurrenten stond.

Forbes plaatste Douzi als vierde op de Arabische ranglijst op het internationale toneel. Op de eerste plaats staat Karim Kharbouch, beter bekend als French Montana, gevolgd door de Egyptische zanger Tamer Hosny en de Libanese zangeres Elissa,

De zanger heeft dit jaar internationale bekendheid gekregen dankzij hard werken. Hij maakte een lied voor het WK met Jason Derulo, hij werd de ambassadeur van een telecommunicatiebedrijf en veroverde het Egyptische publiek met zijn liedjes.

Douzi werd tweemaal verkozen tot beste Marokkaanse artiest/zanger voor het jaar 2018, eenmaal in Marokko en eenmaal op internationaal niveau met de Duitse DAF Bama-prijs.
marokko
douzi
forbes
zanger
ranglijst
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi