Inspirerend: Jonge Marokkaan fietst de wereld over (video)
Dit is het inspirerende verhaal van Adil Boudraa, die inmiddels al 33 landen heeft bezocht.
Eén man, één fiets, 850 dagen, 33 landen, meer dan 50.000 km gereisd. Dit is de reis van Adil Boudraa, die in maart 2016 besloot om Afrika per fiets te verkennen. Gedreven door de passie om nieuwe horizonnen te ontdekken en een volledig leven zonder spijt te leiden, deelde Adil op 24 juli een video op YouTube om de redenen voor zijn reis uit te leggen.

"Toen ik in Marokko was, praatte ik met oude mensen om te leren van hun levenservaringen en ik realiseerde me dat ze allemaal zeiden dat de tijd voorbij vliegt. En daarom was ik bang 50 of 60 te worden zonder te bereiken wat ik in mijn leven wilde. Dus besloot ik om iets anders te doen. Iets wat ik nooit had gedacht dat ik zou doen. Ik nam mijn fiets en begon te fietsen. Ik verliet Marokko en ik had niet genoeg om in meer dan 4 of 5 landen te reizen. Maar de droom en de passie in mij waren groter dan welke hindernis dan ook."

"Drie maanden geleden heb ik mijn reis rond Afrika beëindigd en nu fiets ik door Zuidoost-Azië en de reis is nog steeds aan de gang. Onderweg leerde mijn fiets me geduldig te zijn en te genieten van de reis, in plaats van de bestemming, en het beantwoordde de vraag die de meeste mensen mij stellen: 'waarom reis je op die manier?'""

''Het antwoord is dat ik niet wil dat routine mijn leven beheerst. Ik wil niet dat mijn leven voorbij gaat zonder van elk moment te genieten. Toen we jong waren, was alles nieuw, omdat we alles voor de eerste keer zien. Maar wanneer we volwassenen worden, moeten wij naar het nieuwe zoeken. Wij zijn het die de dingen moeten vinden die we nog niet gezien hebben. En dit is waarom ik reis, omdat ik degene wil zijn die controle heeft over mijn tijd. Ik wil alle avonturen beleven die me bang maken en alle plaatsen zien die ik nog niet heb gezien. Omdat hetgene waardoor ik Marokko verliet, en dat me op de weg houdt, mijn liefde voor het onbekende is."YouTube link

Photo- & Videocredit: LBB Films
marokkaan
fietsen
wereld
reizen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi