Voorarrest Saad Lamjarred met 24 uur verlengd
Saad Lamjarred werd zondagochtend in het Franse Saint Tropez opgepakt op verdenking van verkrachting.
Het voorarrest van Saad Lamjarred werd vanochtend met 24 uur verlengd, aldus gerechtelijke autoriteiten aan het Franse persbureau AFP.

Het is "een complexe aangelegenheid" die plaatsvond "in de context van ontmoetingen in nachtclubs" met "twee tegenovergestelde versies". Dit vereist "verder onderzoek en het verhoren van getuigen".

Saad Lamjarred werd op zondagochtend gearresteerd na de klacht van een jonge vrouw, geboren in 1989, voor "gekarakteriseerde feiten van verkrachting", aldus het Franse Openbaar Ministerie. Het onderzoek werd toevertrouwd aan de onderzoeksbrigade van de gendarmerie van Gassin-Saint-Tropez, waar de 33-jarige zanger momenteel wordt gehoord.

Dit is niet de eerste keer dat Saad Lamjarred wordt verdacht van seksueel misbruik. Hij werd in 2010 in de Verenigde Staten aangeklaagd toen een Amerikaanse vrouw een klacht tegen hem indiende en hem beschuldigde van verkrachting. De strafrechtelijke procedure in die zaak werd in december 2016 officieel verworpen

In oktober 2016 werd Lamjarred vastgezet in de gevangenis van Fleury-Mérogis na een aanklacht van een vermeende verkrachting in een hotelkamer in Parijs . Hij kwam in april 2017 op vrije voeten met enkele voorwaarden, waaronder een enkelband. De enkelband ging er in oktober 2017 af, maar hij heeft niet het recht om Frankrijk te verlaten zonder nadrukkelijk toestemming van de Franse justitie. In de afgelopen ramadan mocht Lamjarred naar Marokko, maar de Franse justitie weigerde om Saad Lamjarred naar Marokko te laten terugkeren ter gelegenheid van Eid Al-Adha. Lamjarred moet nog steeds terecht staan in deze rechtzaak.
saad lamjarred
verkrachting
saint tropez
voorarrest
verlengd
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi