Saad Lamjarred officieel in staat van beschuldiging gesteld voor verkrachting
De Marokkaanse zanger werd vandaag officieel in staat van beschuldiging gesteld door de Franse justitie.
De beslissing werd genomen nadat de 33-jarige ster vandaag verscheen voor het Openbaar Ministerie in Draguignan. Hij zal op korte termijn, misschien zelfs vanavond al, voor een rechter verschijnen die zal bepalen of hij vastgehouden wordt.

Saad Lamjarred werd zondagochtend in het Franse Saint Tropez opgepakt op verdenking van verkrachting. Het voorarrest van Lamjarred werd maandagochtend met 24 uur verlengd.

Dit is niet de eerste keer dat Saad Lamjarred wordt verdacht van seksueel misbruik. Hij werd in 2010 in de Verenigde Staten aangeklaagd toen een Amerikaanse vrouw een klacht tegen hem indiende en hem beschuldigde van verkrachting. De strafrechtelijke procedure in die zaak werd in december 2016 officieel verworpen. 

In oktober 2016 werd Lamjarred vastgezet in de gevangenis van Fleury-Mérogis na een aanklacht van een vermeende verkrachting in een hotelkamer in Parijs . Hij kwam in april 2017 op vrije voeten met enkele voorwaarden, waaronder een enkelband. De enkelband ging er in oktober 2017 af, maar hij heeft niet het recht om Frankrijk te verlaten zonder nadrukkelijk toestemming van de Franse justitie. In de afgelopen ramadan mocht Lamjarred naar Marokko, maar de Franse justitie weigerde om Saad Lamjarred naar Marokko te laten terugkeren ter gelegenheid van Eid Al-Adha. Lamjarred moet nog steeds terecht staan in deze rechtzaak.


marokko
saad lamjarred
verkrachting
officieel
beschuldigd
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi