Eerste reactie verdediging Lamjarred: 'Het was een consensuele seksuele relatie'
De advocaat van Saad Lamjarred, beschuldig van verkrachting in Saint Tropez, sprak voor het eerst over de zaak.
De verdediging van Saad Lamjarred veegt alle beschuldigingen van verkrachting van tafel. Lamjarred's advocaat Jean-Marc Fedida sprak zich voor het eerst uit over de zaak. Hij zei dat de zanger "de feiten ernstig betwist en geen enkel soort geweld erkent".

Volgens de advocaat ontmoette Saad Lamjarred de 28-jarige vrouw, werkend als seizoensarbeider in deze beroemde toeristische locatie in Frankrijk, in een nachtclub. De feiten gaan terug naar de nacht van zaterdag op zondag nadat Saad Lamjarred het vermeende slachtoffer naar zijn hotelkamer had uitgenodigd. Het ging volgens de advocaat om een "consuele seksuele relatie" (een relatie waar beide partijen mee instemmen). "Er is geen materieel bewijs van geweld of dwang", zei hij.

Ter herinnering, Saad Lamjarred werd zondagochtend in het Franse Saint Tropez opgepakt op verdenking van verkrachting. Het voorarrest van Lamjarred werd maandagochtend met 24 uur verlengd. Lamjarred werd dinsdag officieel in staat van beschuldiging gesteld door de Franse justitie. Dinsdagavond oordeelde een Franse rechter dat Lamjarred moest worden vrijgelaten, maar hij werd wel onder gerechtelijk toezicht geplaatst.
saad lamjarred
verkrachting
verdediging
consensuele
seksuele
relatie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi