Britse serie 'Bagdad Central' in Marokko opgenomen (video)
Een nieuwe Britse serie wordt momenteel opgenomen in Marokko.

De Britse dramaserie 'Bagdad Central' wordt momenteel op locatie in Marokko opgenomen, meldt KfTV. Op IMDb is te lezen dat Ouarzazate en Rabat de gekozen locaties zijn.

De zesdelige serie is geproduceerd door het Britse Euston Films en is gebaseerd op een roman van de Amerikaanse schrijver Elliott Colla. Baghdad Central volgt het verhaal van een Iraakse vader, voorheen een politieagent, die op zoek is naar zijn vermiste nicht terwijl hij worstelt om zijn jongere dochter veilig te houden in de chaos van Bagdad. De serie speelt zich af in het najaar van 2003, zes maanden na de door de VS geleide invasie.

De Marokaanse woestijn staat bekend om het aantrekken van regisseurs van films en series op zoek naar een geschikte locatie, die de omgeving van het Midden-Oosten weerspiegelt. De nieuwste Amerikaanse filmserie "Jack Ryan" is gedeeltelijk opgenomen in Marokko, rapporteert dezelfde bron. Die filmserie is gebaseerd op het personage van Jack Ryan, een CIA-analist die een aantal spionageavonturen in Europa en het Midden-Oosten beleeft.

YouTube link

marokko
serie
bagdad central
opgenomen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi