De onwaarschijnlijke verklaring van Emirati-zanger voor zijn arrestatie in Marrakech
De Emirati-zanger Eida Al Menhali heeft voor het eerst een verklaring gegeven na zijn arrestatie in Marrakech.
De Marokkaanse autoriteiten arresteerden op zaterdagavond 8 september de Emirati-zanger Eida Al Menhali. De politie intervenieerde terwijl de zanger werd vergezeld door 11 vrienden afkomstig uit de Emiraten en Saoedi-Arabië en 30 Marokkaanse prostituees in een villa in het Palmeraie-district in Marrakech.

Na het voorarrest waren Al Menhali en zijn 11 vrienden al snel op vrije voeten. Een paar dagen later plaatste Al Menhali foto's op zijn social media waarop te zien is dat hij weer terug was gekeerd naar de Verenigde Arabische Emiraten.

De zanger heeft nu voor het eerst gereageerd op zijn arrestatie in Marrakech. Zijn verklaring is echter onwaarschijnlijk en zelfs een tikkeltje brutaal. Volgens zijn eigen zeggen was hij een videoclip aan het opnemen voor zijn nieuwste liedje, maar hij had geen toestemming van de autoriteiten en werd daarom gearresteerd. Hij was "verrast" dat hij en zijn entourage door de politie hiervoor werden gearresteerd.

Een mooi verhaal, ware het niet dat de "videoclip" midden in de nacht werd opgenomen en er geen opnamemateriaal aanwezig was...
marokko
marrakech
emirati
zanger
arrestatie
verklaring
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi