James Gray: 'Martin Scorcese adviseerde mij een film in Marokko op te nemen' (video)
De juryvoorzitter van de 17e editie van het Internationaal Filmfestival in Marrakech sprak over zijn aanwezigheid in de okerstad.
"Het is fantastisch om de films te zien. Tot nu toe ben ik zo onder de indruk van de kwaliteit van de films", zei James Grey. De Amerikaans filmregisseur en scenarioschrijver is alom prijzend over het het Internationaal Filmfestival in Marrakech. Als hem gevraagd wordt om advies of tips voor het filmfestival geeft hij aan dat niet te hebben, omdat alles zo geweldig verloopt.

Als jurivoorzitter bekijkt hij twee films per dag, een mooi aantal volgens mij hem. Hij geeft wel aan een beetje jaloers te zijn op zijn vrouw en kinderen die door Marokko reizen en hem fantastische verhalen over het land vertellen.

De regisseur bevestigde zonder aarzeling dat hij graag eens een film zou maken in Marokko. Het was Martin Scorsese die hem dat adviseerde: "You should do a movie here", zei Scorcese tegen Grey. Grey wacht nog wel op een goed verhaal voor een film, maar als hij een goed verhaal heeft dan komt hij zeker terug naar Marokko. Het land is prachtig en fantastisch en hij zou graag een film in Marokko opnemen.YouTube link

Videocredit: Lefr360
© Redactoe 2018
marokko
marrakech
jamesgray
martinscorcese
internationaal
filmfestival
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi