Eerste foto van Saad Lamjarrred na zijn vrijlating
Een foto van een slechtuitziende Lamjarred werd wijdverspreid op social media.
Het bleef lange tijd stil op de social media van de Marokkaanse zanger, maar dit weekend plaatste hij sinds lange tijd weer een bericht op zijn Instagram-account. Hij bedankte daarbij zijn fans en ouders voor hun steun. "Het leven gaat door", voegde hij er ook nog aan toe.

Bij zijn Instagram-bericht plaatste hij ook nog een foto van zichzelf in een zwembad. Een foto waar hij er goed uit ziet met gespierde armen, maar dat is duidelijk een oude foto. De foto bijgevoegd bij dit artikel is een foto net na zijn vrijlating en daarop ziet hij er slecht uit en van zijn spierballen lijkt weinig over.

Ter herinnering, Saad Lamjarred werd op 26 augustus in het Franse Saint-Tropez opgepakt op verdenking van verkrachting. Een rechter in Draguignan besloot op 28 augustus om Lamjarred vrij te laten en onder gerechtelijk toezicht te plaatsen, terwijl het Openbaar Ministerie eiste dat hij in hechtenis zou blijven. Het Openbaar Ministerie kreeg zijn zin en Lamjarred werd op 18 september weer vastgezet. Op 5 december kwam Lamjarred op borgtocht vrij.


marokko
saadlamjarred
foto
vrijlating
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi