Marrakech wederom in de top 10 van beste reisbestemming in de wereld
Marrakech werd door de website TripAdvisor op 9de plaats gezet van beste reisbestemming ter wereld, voor Dubai (10e), Praag (11e) of New York (13e).
TripAdvisor heeft op dinsdag 26 maart de lijst gepubliceerd van steden die door gebruikers van het platform in 2019 werden geprezen. In de top 10 staat Londen (Verenigd Koninkrijk) bovenaan de ranglijst, gevolgd door Parijs (Frankrijk), Rome (Italië), Kreta (Griekenland), Bali (Indonesië), Phuket (Thailand), Barcelona (Spanje), Istanbul (Turkije) , Marrakech (Marokko) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten).

"De internationale opwinding over het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle heeft Londen in de schijnwerpers gezet, waardoor reizigers naar de stad zijn gereisd en deze uiteindelijk bovenaan de lijst staat", zegt TripAdvisor.

De Britse hoofdstad ontkroonde de Franse hoofdstad, die in 2018 de eerste plaats innam. Vorig jaar stond Marrakech op de 8e plaats, vóór Istanboel (9e) en New York (10e).

Op de reissite staat dat de winnende bestemmingen zijn bepaald met behulp van een algoritme op basis van beoordelingen van hotels, restaurants en ervaringen op bestemmingen over de hele wereld over een periode van twaalf maanden.
marokko
marrakech
reisbestemming
wereld
top10
tripadvisor
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi