Mawazine Festival 2019 voegt Marshmello, Maluma, Karol G toe aan line-up
Hoewel de volledige line-up nog moet worden aangekondigd, zullen twee reggaeton-sterren en een wereldberoemde DJ Mawazine 2019 inluiden.

Rabat's 18e jaarlijkse Mawazine festival staat weer voor de deur en de line-up zal de Amerikaanse DJ Marshmello en Colombiaanse reggaeton-artiesten Karol G en Maluma bevatten.

Mawazine, een festival in Rabat met zes locaties, vindt plaats van 21 tot 29 juni en wordt georganiseerd door Maroc Cultures. Met meer dan 2,5 miljoen bezoekers in de afgelopen jaren is Mawazine het grootste festival van Afrika en het op één na grootste muziekfestival ter wereld, na Donauinselfest in Wenen.

Het festival brengt artiesten uit landen over de hele wereld bij elkaar en benadrukt lokale Marokkaanse muzikanten. Vorig jaar zag het festival grote internationale acts zoals Martin Garrix, Bruno Mars, Luis Fonsi en The Weeknd.

Het festival noemt de democratisering van cultuur in Marokko als een van zijn initiatieven en biedt jaarlijks gratis toegang tot 90 procent van de shows.

mawazine festival
marshmello
rabat
karol g
maluma
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi