Geen 'Kabbour' op televisie deze ramadan
Het is Hassan El Fed zelf die dit bevestigde.
15 April 2019
Shownieuws
Na zes jaar lang te zien te zijn op het beeldscherm, zal "Kabbour" dit jaar niet worden gepland voor de maand Ramadan. Een teleurstelling voor de fans van komiek Hassan El Fed. Hij is het ook zelf die deze beslissing aan het dagblad Assabah heeft meegedeeld.

De reden aangevoerd door de komiek is de moeilijkheden die hij tegenkomt om het script van deze korte televisiereeks te schrijven. Het wordt steeds moeilijker om innovatieve ideeën te vinden en nieuwe situaties te creëren zonder te vervallen in overdaad of overdrijving, zei El Fed tegen de krant.

El Fed, die momenteel in Canada woont, legde bovendien uit dat dit soort producties, korte series die slechts enkele minuten duren, veel concentratie en voorbereiding vereisen. Hij geeft aan dat hij daar op dit moment niet toe in staat is. Zijn andere zorgen en de projecten waaraan hij werkt, laten hem niet genoeg tijd over om dit seizoen een kwaliteitsproduct te produceren.

De komiek maakte ook duidelijk gemaakt dat hij niet elk jaar tijdens de ramadan op tv-schermen aanwezig wil zijn. Bovendien, merkt hij op, werkt hij het hele jaar door en niet alleen in de maand Ramadan. Hij voegt eraan toe dat het kanaal wil dat zijn serie alleen tijdens de heilige maand wordt uitgezonden. Tegelijkertijd geeft hij er de voorkeur aan niet onder druk te werken en niet te worden beperkt door een specifieke agenda. Dit, legt hij uit, is nadelig voor de kwaliteit van het product, omdat snelheid tegengesteld is aan creativiteit.
kabour
ramadan
televisie
hassan el fed
komiek
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi