Marokkaans topmodel Nora Attal met familie in Italiaanse Vogue
Daarmee markeert Nora haar derde Vogue-cover. Nora stond in september op de covers van de Britse Vogue en Vogue Arabia

Nora Attal, één van 's werelds meest gevraagde modellen toont trots haar Marokkaanse afkomst door met haar gezin te poseren in het juli-nummer van de Italiaanse Vogue. De shoot vond plaats in haar ouderlijk huis in Larache, in het noorden van Marokko. Attal poseerde met haar ouders, grootmoeder, broer en zus. De hele familie was gekleed in Chanel.

"Samen met drie generaties van haar familie keerde het 20-jarige Marokkaans-Britse model Nora Attal terug naar haar roots in Larache, de relaxte havenstad aan de noordwestkust van Marokko," leest Vogue Italia. De shoot biedt "een intieme blik op een weinig zichtbare familiale kant van Attal, in een omgeving die dient als centrale ontmoetingsplaats voor haar familie in Marokko, Spanje en Londen."

Nora is een rijzende ster in de industrie. Het jonge Marokkaanse model is geboren in Londen en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd sinds ze op haar middelbare school werd ontdekt door de Britse mode- en documentairefotograaf Jamie Hawkesworth. Ze is een favoriet geworden van ontwerpers van Prada, Chanel en Burberry en liep in de modeweken van de wereld zij aan zij met Gigi Hadid, Taylor Hill en Stella Maxwell.

Recentelijk koos Alexander McQueen haar als het gezicht van haar Women's Lente / Zomer campagne van 2019.

marokko
italie
vogue
nora attal
cover
topmodel
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi