Comedian Gad Elmaleh erkent beschuldigingen van plagiaat
De Marokkaans-Franse Elmaleh vindt dat 90 seconden van geplagieerde inhoud niet zijn hele carrière zou moeten definiëren
26 September 2019
Shownieuws
Netflix-ster Gad Elmalah heeft opnieuw gereageerd op de beschuldigingen van plagiaat die hem recentelijk hebben geteisterd. In een interview met het Franse dagblad Le Parisien zei Elmaleh dat de beschuldigingen deels waar zijn maar uit proportie zijn geblazen.

"Oh, ik werd geïnspireerd door andere jongens. Ja, dat geef ik toe. Dat was omdat mijn generatie opgroeide met stand-up, we werden geïnspireerd door de Amerikanen", zei de comedian. "Misschien ben ik op mijn gemak geweest, geïnspireerd door de punch-lines en technieken van de Amerikanen", erkende hij. "Ik heb me laten inspireren door hen. OK, wat moet ik doen? Is er een biechtstoel voor cabaretiers?"

"90 seconden van de 20 á 30 uur shows die ik in mijn leven heb gedaan geeft geen samenvatting van mijn carrière", hield hij vol. Hij ging verder met te zeggen dat de beschuldigingen die tegen hem zijn gemaakt zeer agressief, buitensporig en niet in verhouding zijn met de realiteit. "Er was een basis van agressiviteit, een verlangen om schade toe te brengen."
marokko
frankrijk
gad elmaleh
comedian
plagiaat
netflix
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi