French Montana eerste ambassadeur 'I Stand With Immigrants' (video)
De Amerikaans-Marokkaanse rapper is de eerste ambassadeur van de campagne geworden en benadrukte de bijdrage die immigranten leveren aan de muziekindustrie.
De campagne is bedoeld om Amerikaanse burgers aan te moedigen de monumentale bijdragen te vieren die immigranten hebben geleverd en elke dag blijven leveren. Karim Kharbouch, a.k.a. French Montana, emigreerde op 13-jarige leeftijd met zijn gezin naar de VS en behoort al jaren tot de grootste namen in de hiphopmuziek. In een nieuwe video legde de rapper uit met welke worstelingen migranten te maken kunnen krijgen bij aankomst in een vreemd land.

"Het was meer een cultuurschok voor mij. Omdat je weet, afkomstig uit Marokko, weet je dat je geen Engels spreek", zei hij. De rapper benadrukte dat immigranten in de muziekindustrie "een grote rol spelen omdat, zoals ik al zei, we allemaal uit verschillende culturen komen en we allemaal verschillende geluiden aan de entertainmentbusiness toevoegen."


In augustus kondigde het Montana aan dat hij de stem van migranten wil zijn. Tijdens de Video Music Awards (VMA) in New York zei hij dat hij trots was om een ​​prijs uit te reiken omdat hij van mening is dat migrant het land maken tot wat het is. "Deze genomineerden, waarvan de meesten ook immigranten zijn, staan ​​bovenop de muzieklijsten", voegde hij eraan toe. 

#standwithimmigrants is een samenwerking tussen meerdere Amerikaanse mensenrechtenorganisaties en juristen toegewijd aan het beschermen van migranten tegen deportatie, strijden voor een eerlijke behandeling en het waarborgen van een eerlijk door middel van werving, training, belangenbehartiging en ondersteuning van vrijwilligers.
french montana
ambassadeur
istandwithimmigrants
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi