Soundos El Ahmadi gaat darten tegen Raymond van Barneveld
abaretière Soundos El Ahmadi zal in februari tijdens Barney Dome een pijltje gooien tegen Raymond van Barneveld. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend.

De Ziggo Dome in Amsterdam staat op 8 februari in het teken van de legendarische darter die definitief afscheid neemt van de topsport. Tijdens de avond worden dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George gekoppeld aan bekende Nederlanders.

Net als Robin van Persie en Rafael van der Vaart gaat de comediènne de strijd aan met Barney in zijn allerlaatste dartcompetitie. Soundos, een groot fan van darten, kan niet wachten. "Ik heb bijna alle belangrijke wedstrijden wel gezien. Dat ik straks naast een van deze grootheden mag staan, is een enorme eer", zegt ze. "Ik weet dat Rafael en Robin al enige dartervaring hebben. Ik wil die avond mijn mannetje kunnen staan, dus de komende maanden ga ik keihard trainen om het ze hopelijk heel moeilijk te maken.

Behalve de dartcompetitie zijn er tijdens de show ook onder meer liveoptredens van diverse artiesten en zullen sporthelden uit binnen- en buitenland aanwezig zijn.

© ANP 2019
raymond van barneveld
soundos el ahmadi
ziggo dome
dart
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi