Cristiano Ronaldo en vriendin Georgina ontkennen bruiloft Marokko
De geruchten werden door het Italiaanse tijdschrift Novella 2000 de wereld in geslingerd en door tientallen nieuwsdiensten overgenomen
21 November 2019
shownieuws
De 34-jarige internationale voetbalster Cristiano Ronaldo heeft ontkend dat hij en zijn vriendin Georgina Rodriguez "in het geheim" in Marokko zijn getrouwd. Nieuwsdiensten van over de hele wereld citeerden het Italiaanse tijdschrift Novella 2000 en beweerden dat de superster tijdens een recente reis een privébruiloft in Marrakech heeft gehouden.

TMZ Sports ontkrachtte de geruchten over een bruiloft in de oker-kleurige stad en bestempelden de nieuwsberichten als 'fake news'. Ook het team van Ronaldo zei eerder: "Hij is niet getrouwd."

Ronaldo en Georgina zijn al jaren aan het daten en een bruiloft lijkt slechts een kwestie van tijd. Ronaldo en Georgina hebben samen één jonge dochter naast Ronaldo's drie andere kinderen. Ook vorig jaar waren er enorme verlovingsgeruchten nadat bij de 25-jarige Georgina een enorme diamanten ring werd gespot tijdens een wedstrijd van Portugal in Rusland. Ze vertelde later echter dat het GEEN verlovingsring was.

Het is geen geheim dat Cristiano Ronaldo graag in Marokko vertoeft. Zijn liefde voor Marrakech resulteerde in de opening van zijn gloednieuwe hotel Pestana CR7 op M Avenue.

Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi