Tetouan: Women-Only café opent binnenkort
In het nieuwe café zijn zowel mannen als camera's verboden
Sinds een paar dagen sieren de reclameborden voor het nieuwe Flower Café de binnenstad van Tetouan. De aankondiging van de officiële opening van het vrouwencafé volgende week trekt landelijke aandacht in Marokko.

In het café moeten vrouwen zich op hun gemak voelen en daarom is het café alleen toegankelijk voor vrouwen. Ook camera's zijn verboden. Het café biedt volgens de aankondiging een scala aan sociale activiteiten, waaronder Karaoke.

"Het is 100% enkel voor vrouwen", zegt een medewerkster van het café, Oumaima Ahrif, tegen nieuwsdienst MoroccoWorldNews (MWN). "Ook het personeel bestaat alleen maar uit meisjes en vrouwen.", vervolgt ze. In een interview met MWN over de inspiratie en doelstellingen van het café, zei Oumaima dat de eigenaresse van het café, Ikram Ben El Khalil, op zoek was naar een uniek idee om haar vorige project mee te vervangen.

Het café was voorheen een trouwlocatie, maar vanwege de rustige omgeving kon de locatie wegens geluidsoverlast niet veel mensen trekken. Op sociale netwerken wordt positief gereageerd op het nieuwe initiatief.
marokko
tetouan
vrouwencafé
horeca
women-only
flower cafe
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi