French Montana beweert slachtoffer te zijn van voodoo (video)
De rapper gelooft dat hij in Marokko het slachtoffer was van zwarte magie

French Montana heeft begin december twee weken in het ziekenhuis gelegen. De Marokkaanse rapper werd in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen met heftige buikpijn en hartkloppingen. TMZ meldde dat de ambulance werd gebeld door politieagenten die een melding hadden gekregen van een overval in of bij het huis waarin French Montana verbleef. Dat bleek loos alarm, maar ze constateerden wel dat de rapper zich abnormaal gedroeg. Hij bleek last te hebben van misselijkheid, flinke buikpijn en er werd een verhoogde hartslag geconstateerd.

De toestand van de muzikant, die eigenlijk Karim Kharbouch heet, zou een stuk zijn verbeterd na een paar uur aan een infuus. De artiest werd twee weken later uit het ziekenhuis ontslagen.

De rapper gelooft dat hij het slachtoffer was van zwarte magie. In een interview vertelt de rapper dat het voedselvergiftiging was [2:15], "maar wel op hun eigen manier, ze noemen het sihr daar [in Marokko]", zei hij. "In Afrika wordt niet gevochten met wapens maar met hekserij", voegde hij toe. "Ik herinner mij dat ik iets verkeerds had gegeten, ik begon te hallucineren."

Hoewel Montana in het ziekenhuis lag, nam hij toch de tijd om een nieuw album uit te brengen. Zijn plaat Montana verscheen 6 december.

marokko
french montana
karim kharbouch
voodoo
sihr
zwarte magie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi