Saad Lamjarred moet opnieuw voor de rechter voor verkrachtingszaak
Franse media meldt dat Laura Prioul, het eerste vermeende verkrachtingsslachtoffer van Lamjarred, haar beroepszaak heeft gewonnen.
22 January 2020
Shownieuws
Prioul is één van de vrouwen die Lamjarred van verkrachting heeft beschuldigd. Haar zaak dateert uit oktober 2016. Een onderzoeksrechter oordeelde in april 2019 verkrachting niet bewezen nadat een DNA-test geen materieel bewijs bood, de vrouw ging daarna tegen het vonnis in beroep.

De Franse vrouw beweerde dat Lamjarred haar had verkracht en geslagen nadat ze hem had geweigerd, en als gevolg daarvan haar leven is verpest. De 34-jarige zanger blijft de beschuldigingen tegen hem ontkennen. De advocaten van Lamjarred gaan in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank om een ​​rechtszaak tegen de zanger te voorkomen.

Saad Lamjarred werd in 2016 gearresteerd en werd in april 2017 op borgtocht vrijgelaten. De zanger werd in augustus 2018 opnieuw gearresteerd nadat een andere Franse vrouw een nieuwe verkrachtingsklacht tegen hem indiende. Ook toen kwam de zanger op borgtocht vrij.

In september 2018 keerde de zanger terug naar de gevangenis nadat een officier van justitie in beroep ging tegen de vrijlating. Het hof van beroep van Aix-en-Provence heeft hem in december van datzelfde jaar opnieuw vrijgelaten.

Ondanks de lopende strafprocedures blijft Lamjarred één van de meest gevierde en populaire artiesten in Marokko en in het Midden-Oosten.
marokko
frankrijk
saad lamjarred
verkrachting
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi