Anouk kan ook met 'privévliegtuig of helikopter’ Marokko niet verlaten
Zangeres Anouk zit nog steeds vast in Marokko. Zij plaatste vrijdag weer een filmpje op Instagram waarin zij een update geeft van haar situatie.
20 March 2020
shownieuws
Donderdag is in Marokko de noodtoestand uitgeroepen. De lockdown gaat vrijdag om 18:00 uur in. Anouk is een van de bijna 200.000 Nederlanders die nog vastzitten in het buitenland. "Ik ben gezond en overwhelmed door alle reacties", zegt de artieste in het filmpje. Anouk reageert op alle suggesties die volgers haar de afgelopen dagen aan de hand hebben gedaan. Zo stelden veel volgers voor dat zij een privévliegtuig zou huren. "Maar zo gemakkelijk gaat dat niet", nuanceert ze meteen.De zangeres bekent geen geldpotje te hebben opgebouwd. "Ik ben niet heel verstandig: ik plan elk jaar precies wat ik nodig heb om te kunnen leven. Maar ook die concerten in de zomer vervallen. Dus het is niet de tijd om nu enorme bedragen te gaan uitgeven."

Bevriende BN'ers
Ook stelden mensen dat Anouk bevriende BN’ers zou moeten bellen die een vliegtuig of helikopter bezitten. "Ik weet niet met wie jullie denken dat ik bevriend ben. Maar ik ken geen BN’ers met vliegtuigen of helikopters." Zij vraagt ook volgers geen dingen aan te nemen zonder te weten of ze kloppen. "Jullie kennen mij eigenlijk niet en weten niets van mijn financiële situatie. Ik neem ook van jullie niets aan als ik dat niet weet."

Anouk schrijft op haar kamer vooral veel muziek. Ze belooft misschien later wat nieuw werk te laten horen.
© ANP 2020
marokko
skipicymim
anouk
lockdown
coronavirus
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi