Ali B reageert in tranen op cover van Anouk
Ali B heeft met tranen in de ogen geluisterd naar de cover van zijn eigen nummer Waar ben je nou die Anouk hem vrijdag vanuit Marokko heeft gestuurd.
24 April 2020
shownieuws
"Ik ben gewoon weer aan het janken, ik zweer het. Super grappig en super mooi gedaan..love you", reageerde Ali B op de video op Instagram waarmee Anouk de rapper en mede-coach in The Voice of Holland wilde bedanken voor alle hulp die hij voor haar regelt zolang ze vastzit in Marrakesh.

Ook BN'ers krijgen tranen in de ogen door het lied, van ontroering en van het lachen. "Dierbaar en ontroerd mooi cadeautje voor Ali B", reageert Maik de Boer. Bobbi Eden en Viktor Brand reageren met hartjes-emoji's op de Anouk-versie van Waar ben je nou. "Stuk om de introductie", laat zanger Nielson achter in de comments.

Voor de cover heeft Anouk de tekst aangepast, vertelde ze in het filmpje. "Het nummer waar ik zo'n hekel aan heb, ga ik voor je zingen. Ik heb vannacht natuurlijk wel gewerkt aan de tekst en de structuur en de melodie van het nummer, zodat ik het überhaupt de strot uit krijg. Ik hoop dat je het mooi vindt."
© ANP 2020
ali b
viktor brand
marokko
anouk
coronavirus
marrakech
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi