Dit waren de twee meest bekenen TV-series in Marokko tijdens de ramadan
Bovenaan de lijst van meest bekeken TV-programma's tijdens de vastenmaand staan twee Turkse series
04 June 2020
shownieuws
Met 11,3 miljoen kijkers staat de serie 'Fadila wa Bnatha' (Fadila en haar dochters) op de eerste plaats. Op nummer twee staat 'Forsa tania' (Tweede kans) met 9,5 miljoen kijkers. Op de derde plek staat het programma 'Pop up' met 7,2 miljoen kijkers.

Traditiegetrouw pakken Marokkaanse TV-zenders gedurende de vastenmaand uit met televisieseries die tijdens het verbreken van het vasten gretig geconsumeerd worden. Door de uitbraak van het coronavirus was het aanbod van TV-programma's dit jaar echter schaarser dan eerdere jaren. 

Dit jaar is de kunst- en entertainmentsector hard geraakt door de coronacrisis: festivals worden uitgesteld en bioscopen en andere theaters zijn in veel landen gesloten. Ook producenten van films en TV-series in het Midden-Oosten en Eurazië worstelen met onvoltooide afleveringen voor content die tijdens de vastenmaand Ramadan op TV hadden moeten verschijnen. De vraag naar entertainment is echter nog nooit zo hoog geweest omdat door het uitgaansverbod veel mensen wereldwijd aan een scherm zitten gekluisterd.

 

marokko
televisie
ramadan 2020
programma
series
coronavirus
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi