Op1-presentatrice Nadia Moussaid gaat trouwen
Op1-presentatrice Nadia Moussaid gaat trouwen met haar vriend, fotograaf Geert Broertjes. Dat vertelde zij zaterdag in een gesprek op NPO Radio 2.

"Corona is vreselijk, alle mensen die ziek zijn geworden en zijn overleden", vertelde ze. "Maar voor ons als stel was het een blessing in disguise. We zijn dichter tot elkaar gekomen, hebben meer tijd met z’n tweeën doorgebracht. En hij heeft mij ten huwelijk gevraagd."

Moussaid zei meteen volmondig ja. "Hè hè, eindelijk, zei ik", aldus de presentatrice. Geert deed het aanzoek nadat het tweetal het nummer Summertime uit de musical Porgy and Bess had beluisterd. Het is niet duidelijk wanneer zij precies in het huwelijk treden.

De presentatrice en haar vriend hebben een zwaar jaar achter de rug, toen bij hem darmkanker werd geconstateerd. In een interview in LINDA. vertelde zij onlangs openhartig hoe het koppel daarmee omgegaan is. Zo volgen zij relatietherapie bij een psycholoog die gespecialiseerd is in koppels waarvan een van de partners ernstig ziek is.

© ANP 2020
nadia moussaid
npo radio 2
trouwen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi