'Bad Boys III' van Vlaams-Marokkaans duo op weg om meest succesvolle film van het jaar te worden
De kans is groot dat regisseurs Adil El Arbi (32) en Bilall Fallah (34) dit jaar de best scorende film gemaakt hebben.

De actieprent 'Bad Boys For Life' met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen staat in de Verenigde Staten nog steeds op één. Dat heeft voor een deel te maken met de coronacrisis. 'Bad Boys For Life' werd namelijk uitgebracht voordat het longvirus de filmwereld stillegde.

Op dit moment zijn bioscopen in de Verenigde Staten nog altijd maar in beperkte mate open, waardoor de bezoekerscijfers en dus ook de opbrengsten een stuk lager uitpakken. 

In de Verenigde Staten heeft het derde deel van de succesvolle Bad Boys-franchise op dit moment ruim €200 miljoen euro binnengeharkt.

De enige film die voorlopig roet in het eten kan gooien is 'Tenet', de nieuwe film van Christopher Nolan. Die staat voorlopig nog op de veertiende plek met een tussentijdse opbrengst van zo'n €40 miljoen in de VS.

Als we kijken naar de wereldwijde opbrengsten is 'Tenet' wel al opgeschoven naar de vijfde positie. Ook in die lijst prijkt 'Bad Boys For Life' nog steeds op één, met een opbrengst van meer dan €400 miljoen.

© HLN/Marokko.nl 2020
bad boys for life
bad boys iii
adil el arbi
bilall fallah
martin lawrence
will smith
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi