French Montana is een jaar nuchter na ziekenhuisopname
French Montana heeft naar eigen zeggen al een jaar geen alcohol en drugs meer gebruikt.
30 December 2020
shownieuws
De rapper lag vorig jaar bijna twee weken in het ziekenhuis en onthult nu dat die opname niet alleen kwam doordat hij uitgeput zou zijn, maar ook omdat hij kampte met een pijnstillerverslaving en te veel dronk.

De 36-jarige muzikant van Marokkaanse komaf, die eigenlijk Karim Kharbouch heet, vertelt in het tijdschrift XXL dat hij pijnstillers slikte om langer te kunnen doorgaan. "Ik denk dat 90 procent van de muzikanten dat doet", zegt de rapper. "Ik deed veel te lang veel te veel en nu is nuchter zijn mijn nieuwe high."

Na zijn ontslag uit het ziekenhuis vertelde de rapper in een interview met TMZ dat hij in Marokko het slachtoffer zou zijn geweest van zwarte magie. "In Afrika wordt niet gevochten met wapens maar met hekserij", zei hij destijds.

"Ik herinner mij dat ik iets verkeerds had gegeten, ik begon te hallucineren. (...) Ze noemen het sihr daar [in Marokko]", aldus de rapper.

Karim heeft zijn leven sinds zijn ziekenhuisopname weer op de rit. "Het was een van grootste dingen die ik heb bereikt, om alles te stoppen en een stapje terug te doen."
© ANP 2020
french montana
karim kharbouch
zwarte magie
nuchter
alcohol
drugs
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi