Geniale ontsnappingsactie van Jamal Ben Saddik in Jachtseizoen (video)
Jamal Ben Saddik is geliefd bij al zijn trouwe volgers, maar hij heeft met zijn ontsnappingsactie in Jachtseizoen ook alle kijkers van StukTV fan weten te maken.
03 January 2021
shownieuws
De Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik is nog maar 30 jaar oud maar heeft al meerdere titels op zijn naam staan met kickboksen. Jamal deed onlangs mee met het programma Jachtseizoen.


In het programma Jachtseizoen worden de mannen van StukTV, Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens elke week uitgedaagd door een nieuwe BN’er. Weet het bekende gezicht 4 uur uit handen te blijven van de jongens? Dan staken ze de jacht en is de boef op vrije voeten. Lukt het ze om de boef binnen 4 uur te pakken? Dan gaat hij of zij meteen terug de cel in.

Niet alleen Jamal Ben Saddik deed mee aan het Jachtseizoen. Dit seizoen deed onder andere Ali B en Boef mee aan het programma. Eerdere seizoenen deden onder andere Lil’ Kleine en Hardwell mee.

Ook de grote rivaal van Jamal, Rico Verhoeven, wist de mannen al een keer uit te dagen en won het spel. Jamal Ben Saddik daagde de mannen uit en het leek einde spel te zijn, toen hij in de bosjes zat en omringd was door de mannen van STUK. Maar op het nippertje wist hij tóch weg te ontsnappen.

Hij zette de koers richting de bus van StukTV. Met deze bus, vol gadgets, gaan de mannen de achtervolging altijd aan. Maar ná de aflevering met Jamal Ben Saddik moeten ze gaan lopen, want de bokser nam de bus mee van de jongens en won daarmee het spel.

Het is de allereerste keer dat het de mannen van StukTV is overkomen dat hun bus werd gekaapt. Meestal waren de boeven de mannen op een andere manier te sluw af. Bijvoorbeeld door een helikopter te huren óf de grens over te gaan.
jamal ben saddik
stuktv
jachtseizoen
ontsnapping
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi