Bilal Wahib weer op podium Paradiso na boycot
Bilal Wahib heeft in de nacht van maandag op dinsdag voor het eerst sinds lange tijd weer op het podium gestaan.
29 June 2021
shownieuws

De zanger en acteur trad op tijdens een feestje in het Amsterdamse Paradiso. Dat blijkt uit de Instagramstory van Kris Kross Amsterdam.

Op de video's is te zien hoe Wahib samen met de dj's zijn nummer Tigers speelt. Na het optreden is gefilmd hoe hij een van de mannen bedankt met een knuffel.

Wahib werd eerder dit jaar aangehouden op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, nadat hij een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. Wahib kreeg het flink te verduren in de media.

Programma's met hem werden geannuleerd of offline gehaald, hij kreeg een levenslang Instagramverbod, en verschillende radiozenders boycotten zijn muziek. In het programma Op1 bood hij vrijdag excuses aan voor zijn actie.

Vlak daarvoor werd bekend dat RTL, met talkshows Jinek, Beau en Humberto, afzag van een interview met de zanger. "Na overleg met de advocaat van de jongen uit het filmpje hebben we besloten om af te zien van een interview met Bilal", liet een woordvoerder van de zender weten.

© ANP 2021
bilal wahib
paradiso
kris kross
amsterdam
instagram
optreden
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi