Hotel Cristiano Ronaldo in Marrakech zo goed als klaar
Het CR7 Pestana Hotel in Marrakech zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden geopend

Het hotel van de Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo zou aanvankelijk eind 2019 open gaan maar werd meermaals uitgesteld na uitgelopen bouwwerkzaamheden en vertragingen als gevolg van de coronapandemie.

Het project, begin 2018 aangekondigd, telt straks 168 kamers, twee restaurants, een conferentiecentrum, fitnesscentrum, een spa en een zwembad. Het project werd gelanceerd in samenwerking met de Portugese hotelgroep Pestana, de grootste hotelketen in Portugal.

De Pestana CR7 Lifestyle Hotels richten zich naar eigen zeggen op de "Generation Y" die houdt van "ontspannen, werken, eten en drinken". Een overnachting kost ongeveer 200 euro.

Ronaldo wil hotels openen op nieuwe markten in Azië en het Midden-Oosten, waar hij erg populair is. De CEO van Pestana liet eerder al blijken de hotelketen ook te willen uitbreiden in Spanje en de Verenigde Staten.

De beslissing van de populaire voetballer om een ​​hotel te openen in Marrakech is niet geheel willekeurig. Hij is een frequente bezoeker van de okerkleurige stad die hij eerder "de stad van vreugde" noemde.

marokko
marrakech
cristiano ronaldo
pestana cr7
hotel
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi