Videoland komt met korte film Mocro Maffia Meltem
Goed nieuws voor fans van de populaire serie Mocro Maffia. Videoland brengt een korte spin off-film van de serie uit.
12 October 2021
shownieuws

Videoland komt later dit jaar met een korte Mocro Maffia-film, waarin het nieuwe personage Meltem wordt geïntroduceerd.

Mocro Maffia Meltem duurt veertig minuten en gaat over Meltem, gespeeld door Sinem Kavus, die fraudeert met creditcards. Ze doet er alles aan om uit handen van de politie te blijven, maar heeft ook te maken met een gokverslaafde vader. Meltem probeert hem daarvan te redden. Het personage zal ook in het vierde seizoen van de serie te zien zijn.

Sinem Kavus, vooral bekend van de serie Hoogvliegers, neemt deze rol op zich. Kavus is sinds kort ook te zien in de eerste Nederlandse Netflix Original-film Forever Rich.

Eerder werd een nieuw personage uit Mocra Maffia aan het publiek voorgesteld via de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. De serie draaide om de jonge Zakaria, die ook wel 'Komtgoed' wordt genoemd.

Van Mocro Maffia zijn inmiddels drie seizoenen verschenen op Videoland. Het personage Meltem zal in het vierde seizoen te zien zijn. Wanneer dat seizoen in première gaat, is nog niet duidelijk.

Mocro Maffia Meltem volgt na de succesvolle serie Mocro Maffia, die een Gouden Kalf won en kans maakt op een Gouden Televizier-Ring. Mocro Maffia maakt dit jaar ook kans op de Gouden Televizier-Ring. RTL, waar Videoland onder valt, liet in een reactie weten een "dubbel gevoel" te hebben over de nominatie vanwege de recente gebeurtenissen rondom Peter R. de Vries.

Mocro Maffia is mede bedacht door hoofdrolspeler Achmed Akkabi en losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van misdaadjournalist Wouter Laumans, dat gaat over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen in Nederland.

© ANP/Marokko.nl 2021
videoland
mocro maffia
meltem
sinem kavus
netflix
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi