Spin-off Mocro Maffia vanaf 10 december te zien op Videoland
Videoland brengt op 10 december de 40 minuten durende spin-off van misdaadserie Mocro Maffia uit, Mocro Maffia Meltem.
10 November 2021
shownieuws

In deze korte film is een nieuw personage te zien: Meltem, een slimme vrouw die zich bezighoudt met creditcardfraude. Maar ze heeft één zwakke plek: haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van de Mocro Maffia. In deze spin-off moet Meltem hem hiervan zien te redden.

Het nieuwe karakter wordt gespeeld door Sinem Kavus, vooral bekend van haar hoofdrol in de serie Hoogvliegers. Kavus is sinds kort ook te zien in de eerste Nederlandse Netflix Original-film Forever Rich.

Van Mocro Maffia zijn inmiddels drie seizoenen verschenen op Videoland. Meltem is ook in het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien, maar wanneer dat uitkomt is nog niet bekend.

Eerder werd een nieuw personage uit Mocra Maffia aan het publiek voorgesteld via de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. De serie draaide om de jonge Zakaria, die ook wel 'Komtgoed' wordt genoemd.

Mocro Maffia won dit jaar een Gouden Kalf en werd bovendien genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring, als eerste programma ooit dat alleen op een streamingdienst verscheen. Deze laatste prijs ging echter niet naar Mocro Maffia, maar naar De kinderen van Ruinerwold.

© ANP 2021
mocro maffia
meltem
jessica villerius
videoland
sinem kavus
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi