Politie: nog geen tips binnen over beroving Yes-R
De politie van Amsterdam heeft nog geen tips binnengekregen over de beroving op Yes-R afgelopen weekend, laat een woordvoerster aan het ANP weten.
06 December 2021
shownieuws

"Dat is jammer, onze uitvraag voor informatie blijft staan. ". Yes-R werd in de nacht van vrijdag op zaterdag beroofd.

Op Instagram deelde de rapper dat de geruchten waar zijn en dat hij inderdaad beroofd is, maar dat hij verder niets kan zeggen over wat er is gebeurd in verband met het onderzoek van de politie. Wel zegt hij dat hij en zijn familie ongedeerd zijn.

De politie is hard op zoek naar getuigen, maar tips blijven dus nog uit. Dat wil volgens de zegsvrouw niet betekenen dat er niets meer kan komen. "We zien vaker dat mensen later bedenken dat ze misschien toch iets hebben gezien, dus wat niet is kan nog komen."

De politie deelde zaterdag een bericht dat er een straatroof in Diemen was en "het slachtoffer onder bedreiging van wapens door meerdere mannen werd bestolen". De woordvoerster wil niets loslaten over het incident. "In dit vroege stadium willen we vooral dat getuigen zich melden. We willen nog niet te veel delen." Momenteel is de politie bezig met het "verzamelen van alle informatie over het incident".

Ali B, de neef van de rapper, is eind november beroofd vlak bij zijn huis. Hij vertelde aan Omroep Flevoland dat hij van zijn horloge is beroofd. Of een mogelijk verband bestaat tussen de twee berovingen, kan de woordvoerster niet zeggen. Ook dit wordt nog onderzocht, maar "alle scenario's staan nog open".

© ANP 2021
politie
amsterdam
ali b
yes-r
vuurwapen
overval
horloge
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi