Ali B vindt Even tot hier-sketch over berovingen geniaal (video)
Ali B laat op Twitter weten dat hij de sketch van het BNNVARA-programma Even tot hier geniaal vindt.
13 December 2021
shownieuws

In de sketch zeggen Niels van der Laan en Jeroen Woe dat ze veilig zijn omdat ze geen geld hebben en geen duur horloge en luxeauto bezitten.

Die video lijkt in te spelen op een paar recente gewapende berovingen van rappers, onder wie Ali B. "Humor is soms gewoon het beste medicijn", schrijft Ali B, die eind november samen met zijn chauffeur bij zijn huis in Almere werd overvallen.

Bij de gewapende overval is het horloge van de rapper meegenomen. De avond voor de overval zei hij bij de talkshow Op1 dat hij "een duur klokje" heeft.

"De pockets zijn empty, de pattas niet fancy en de Fiat Multipla is hun Bentley! Wel zo safe!", schrijven Van der Laan en Woe bij de muziekvideo op Twitter, waarin het duo rond een Fiat Multipla hangt en zingt dat ze geen Rolex hebben en geen geld, maar stellen dat ze juist daarom "flex" zijn omdat ze geen risico lopen.

Niet alleen Ali B werd recent slachtoffer van een gewapende overval. Ook rappers Lil Kleine en Yes-R, de neef van Ali B, kregen hier pas mee te maken.

Bij Lil Kleine werd ook zijn horloge geëist, dat een waarde heeft van 110.000 euro.

© ANP 2021
horloge
ali b
overval
fiat
bentley
rolex
niels van der laan
jeroen woe
overvalskipicymi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi