Saad Lamjarred verloofd met vriendin Ghita
De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred (37) is verloofd met zijn vriendin Ghita El Allaki.
10 September 2022
shownieuws

Dat meldt de zanger op zijn Instagram-pagina. De twee zullen het aangenomen huwelijk volgende week in Parijs beklinken. De zanger wil op zijn verjaardag 20 september trouwen. Alleen naasten familieleden zullen de ceremonie bijwonen.

Het was niet bekend dat de zanger een relatie had met Ghita. De in Canada wonende 32-jarige vrouw komt uit een familie die meerdere hotels in Marokko bezit.

Saad en Ghita zouden elkaar in 2016 hebben ontmoet, een periode waarin de zanger werd beschuldigd van meerdere verkrachtingen. Ghita is de "beste vriendin" van Saad en zij zou hem door deze periode heen hebben geholpen.

De beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag van de zanger deden de ronde op sociale netwerken en haalden de krantenkoppen in Marokko en daarbuiten nadat een aantal Franse vrouwen hem beschuldigden van verkrachting.

Saad werd in oktober 2016 voor het eerst gearresteerd. In afwachting van zijn proces, en na bijna zes maanden in hechtenis te hebben gezeten in het Marriott Champs Elysees hotel in Parijs, werd de zanger in april 2017 op borgtocht vrijgelaten. In september 2018 werd zanger opnieuw gearresteerd maar werd in december van hetzelfde jaar weer vrijgelaten.

saad lamjarred
ghita el allaki
verloving
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi