Moeder kandidate Gouden Kooi bedreigd
De kans is groot dat de 22-jarige Nadia uit De Gouden Kooi de villa in Eemnes gaat verlaten, omdat haar moeder bedreigd wordt.

‘’Mijn moeder wordt bedreigd, doordat ik hier zit. Andere culturen, zegt ze’’, vertelde Nadia emotioneel aan haar medebewoners na het telefoongesprek met haar moeder.

Nadia’s moeder komt uit Nederland, haar vader is van Marokkaanse afkomst. “Mijn moeder zegt: ‘Het heeft niet te maken met iets wat jij hebt gedaan of dingen die jij doet, maar gewoon met het programma en cultuurverschillen’“, legt Nadia uit aan haar medebewoners. Natasia: ‘’Ah, Marokkanen. Dacht ik al.’’

De moeder van Nadia gaf tijdens het telefoongesprek aan niet al teveel over de kwestie uit te wijden. “Als je echt van me houdt, moet je er echt uitkomen. Dat is belangrijk voor mij. Ik kan er niet teveel over uitweiden. Beloof me dat ik je kan komen halen, want je moet er echt uit“, aldus de moeder van Nadia.

Het is nog echter de vraag of Nadia daadwerkelijk de villa gaat verlaten. Op aanraden van haar medebewoners heeft Nadia besloten om te overleggen met de productie van de Gouden Kooi.

Bron: Youtube.com

gouden kooi nadia
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi