Zoon Bin Laden op knieën voor visum
LONDEN - Een Britse vrouw is onlangs getrouwd met een zoon van de meest gezochte man ter wereld, terroristenleider Osama bin Laden, meldt Nu.nl.
Jane Felix-Browne, een 51-jarige grootmoeder die al vijf keer getrouwd is geweest, doet er nu alles aan om een Brits visum voor haar 27-jaar jonge echtgenoot, Omar Ossama bin Laden, te bemachtigen. Dat meldde de krant The Times woensdag.

"Ik hoop dat mensen me niet te hard veroordelen. Ik ben met de zoon getrouwd, niet met de vader", aldus de vrouw die na haar huwelijk de moslimnaam Zaina Mohamad aannam. Ze trouwde onlangs volgens islamitische tradities in Egypte en Saudi-Arabië en wacht nu op een bevestiging van de Saudische autoriteiten om het huwelijk officieel te maken.
De twee raakten met elkaar in contact toen zij paard aan het rijden was nabij de piramide van Cheops in Egypte. Felix-Browne was in het Noord-Afrikaanse land om een behandeling tegen multiple sclerose te ondergaan.

Ze wordt de tweede vrouw van Bin Laden junior. Hij is de vierde zoon van Osama (50), die met vijf vrouwen getrouwd is en mogelijk wel zeventien kinderen heeft.
Bin Laden wordt als leider van het terreurnetwerk al-Qaeda verantwoordelijk gehouden voor de terroristische aanslagen op 11 september 2001 op het World Trade Center en het Pentagon in de VS, waarbij bijna 3000 Amerikanen omkwamen.
omar osama bin laden jane felix-browne wtc pentagon vs al-qaida egypte 11 september trouwen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi