Nep of toch maagd?
Deniz Celik van Spunk vraagt haar moslimvrienden wat je als moslima moet doen als je stiekem seks hebt gehad voor het huwelijk.

‘O, het was zo spannend. Hij beloofde me dat hij zachtjes zou zijn en hij zei dat hij van me hield en het was zo lekker en zo fijn om in zijn armen te liggen. Ik weet het zeker: hij houdt echt van me!’

'Twee dagen later werd ze gedumpt. Haar zelfrespect was weg. Haar hart was gebroken. Haar maagdelijkheid was ze kwijtgeraakt aan een smerige jongen die maar één ding van haar wilde.
Nou zou dit in de meeste gevallen niet het ergste zijn. Maar ze is een moslim. En moslims horen maagd te blijven tot het huwelijk. Omdat God niet wil dat mensen onrein zijn als ze in het huwelijk treden. Maar zij was in zijn leugens getrapt. Ze voelde zich vies. Gebruikt. En ze durfde niet eens aan de reactie van haar ouders te denken.'

Deniz ontdekt dat iedereen die ze kent weleens gehoord heeft van meisjes die faken dat ze maagd zijn. Ze schrijft: 'Niemand gaf echter concrete voorbeelden uit zijn eigen leven, maar op de één of andere manier scheen iedereen wel een nichtje, buurmeisje of een slet op Marokko.nl met een shockerend verhaal te kennen'.

Ze eindigt met: 'Meisjes hebben blijkbaar meerdere redenen om te faken: zo kunnen ze wél een heerlijk geil vriendje nemen om seks mee te hebben en door met nepbloed te strooien voorkomen ze schending van de familie-eer.
Maar moslima’s; wees gegroet, gezegend en vooral gewaarschuwd. De kans dat je nepmaagdelijkheid uitkomt is aanwezig. En dan heb je een probleem. Liegen loont niet. Behalve als je neergeschoten wilt worden door je minderjarige broertje omdat de familie-eer in tact moet worden gehouden.

maagd
moslima
huwelijk
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi