STOP de Gouden Kooi!
Vanaf het moment dat Jerry Springer niet meer op de buis te zien was, was er geen 'real life voilence' op tv... totdat de Gouden Kooi verscheen.
Lekker schreewen tegen elkaar, slaan, schoppen of "gewoon" een deelnemer in het water gooien... all for the fun in the game. Gelukkig zijn er ook nog mensen met een gezond verstand. Via het internet is een actie begonnen om het programma de Gouden Kooi van Tien te stoppen, meldt de Trouw. De handtekeningen die de initiatiefnemers daarop verzamelen willen ze aanbieden aan programmamaker John de Mol, zo verklaren ze op de website stopgoudenkooi.nl.  

"In het begin was er al veel ophef vanwege deelneemster Natasia die geld verkiest boven haar kinderen. Daarna leek de rust te zijn teruggekeerd in het huis, maar er zijn nu weer enkele vechtpartijen geweest en erger nog: een aanranding'', geven de initiatiefnemers als reden aan voor hun actie.

Een Tien-woordvoerder zegt in een reactie dat het iedereen vrij staat om actie te voeren, "maar ik wil benadrukken dat ook wij geweld afkeuren. De deelnemers zijn er ook voor gestraft en hebben ze gezegd dat geweld niet meer wordt getolereerd en die boodschap is goed aangekomen.''

In de laaste strijd onder de villabewoners was er volgens de zegsman geen sprake van aanranding. "De mensen wilden haar in het water gooien en haar daarom ontdoen van haar zender.''
gouden kooi actie john de mol tien
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi