Mannen flirten graag via internet
RIJSWIJK - Mannen mogen graag flirten tijdens het chatten of mailen, meldt Nu.nl.
We hebben het wel vaker gezien in de community, flirten via het net is het helemaal. De cijfers liegen niet, bijna een kwart van hen doet dat met een andere vrouw dan zijn partner. Eén op de tien gaat verder en stuurt zelfs erotische mailtjes, blijkt uit een onderzoek van RM Interactive onder ruim vijfhonderd mannen, in opdracht van mannenmagazine Men's Health.

Vrouwen waarderen het cyberflirtgedrag niet altijd. Zij vinden sneller dat er sprake is van 'online vreemdgaan' dan mannen. Zo valt erotisch chatten bij driekwart van de vrouwen onder vreemdgaan. Daar is 56 procent van de mannen het mee eens. Ook vindt 84 procent van de vrouwen dat uit de kleren gaan voor de webcam overspel is, terwijl dat percentage bij de mannen op 59 procent ligt.

Het is ook niet voor niets dat de rubriek 'Uit het oog verloren' zo ontzettend populair is op Marokko.nl. Een flirt op straat kan heel simpel worden vervolgd met wat geblaat over koetjes en kalfjes via internet. Dus, kijk voortaan je ogen uit en typ je vingers lam.
mannen rm interactive overspel chatten vreemdgaan men's health
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi