Frans bedrijf maakt overspel makkelijk
Weekendje weg met een nieuwe vlam zonder dat je partner het te weten komt?

Weekendje weg met een nieuwe vlam zonder dat uw partner het te weten komt? De Telegraaf meldt dat het Franse bedrijf Ibila sinds zes maanden tegen betaling geavanceerde smoezen biedt: 'Of u nu een uitnodiging wilt ontvangen voor een niet bestaande conferentie of uw partner zoet wilt houden met gefingeerde hotelrekeningen', Ibila-oprichtster Regine Mourizard regelt het graag voor u.

Voormalig privédetective Mourizard zegt dat haar diensten zijn bedoeld om huwelijken en gezinnen van de ondergang te redden door mannen of vrouwen zonder problemen overspel te laten plegen. De 50-jarige moeder van twee kinderen kwam op het idee doordat ze twintig jaar lang bezig was te voorkomen dat mensen vreemd zouden gaan. "En toen dacht ik, 'Wat als ik ze nu gewoon help, op een veilige manier'?"

Mourizard heeft een keer een klant met een nogal bezitterige man geholpen door naar hun huis te bellen en zich voor te doen als een van de leerlingen van de vrouw, die een rijschool had. Ze zei dat ze nog snel een paar lessen nodig had voor haar rijexamen. Geen probleem. De man van de klant haalde zelfs haar auto uit de garage. Deze simpele smoes kostte slechts 19 euro, maar voor meer tijdrovende klussen kunnen de kosten oplopen tot boven de 150 euro.
Het is bijvoorbeeld mogelijk pennen, petjes en t-shirt te laten maken voor de niet bestaande conferentie waar iemand zogenaamd naartoe gaat. In combinatie met bijvoorbeeld gedetailleerde neprekeningen en kado's die via het bedrijf van Mourizard kunnen worden aangeschaft om te voorkomen dat klanten verdachte afschriften thuisgestuurd krijgen, kan een weekendje veilig vreemdgaan aardig in de papieren lopen. Maar je moet wat over hebben voor je huwelijk.
Zo'n 60 procent van de klanten van Mourizard zijn mannen, van wie de meesten in de 40 zijn. Wat vindt haar eigen man ervan als ze vreemde telefoontjes krijgt of een onverwachte uitnodiging? Mourizards echtgenoot vertrouwt haar volledig, zegt ze. "En ik vertrouw hem. Ik bedoel, als hij vreemd zou gaan, dan weet ik dat direct."


 

 

overspel
huwelijk
frankrijk
parijs
relatie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi