Filmacteur Matt Demon meest sexy man
People Magazine heeft filmacteur Matt Demon uitgeroepen tot de meest sexy man ter wereld. Op dit moment althans, tekent People Magazine aan.
Het tijdschrift People Magazine is een van de grootste entertainmentbladen in Amerika, aldus AD.nl.

Twee vrienden van Damon, de acteurs Brad Pitt en George Clooney, werden al twee keer uitgeroepen tot meest sexy man op aarde.

Matt Damon (37) staat op de omslag van de jaareditie van het tijdschrift, dat in de VS vandaag in de kiosken komt. De acteur, getrouwd met Lucy Bozan, zegt dat de eer hem heeft verrast.

In een brief, die People Magazine publiceert, verklaart Damon: ,,Jullie geven een ouder wordende vader in een voorstad een enorme positieve stimulans voor zijn ego. Mijn negen jaar oude stiefdochter vindt me nu cool, nee, zelfs cooler.

Ongelukkigerwijs had ik na al die jaren in dit vak, de ‘meet and greets’, de sponsorbijeenkomsten en de domme toespraakjes geaccepteerd dat dit een jas was die niet voor mij bedoeld was. Maar begrijp me niet verkeerd: ik was geschokt en dolblij (Lucy zei dat ik werkelijk bloosde) toen ik het nieuws hoorde.’’ Damon ondertekent met ‘Matty’.

Filmacteur Mel Gibson was in 1985 de eerste die door People Magazine tot meest sexy man werd uitgeroepen. Anderen op het lijstje zijn onder anderen George Clooney (1997 en 2006), Brad Pitt (1995 en 2000), Denzel Washington (1996) en Johnny Depp (2003).

Matt Damon kreeg in 1998 met Ben Affleck een Oscar voor hun scenario van de film Good Will Hunting, waarin beiden ook speelden. Hij had verder hoofdrollen in The Departed, Syriana, Ocean’s Eleven en The Bourne Identity.


matt demon
sexy man
people magazine
the bourne identity
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi