Victoria Beckham slechts geklede vrouw van 2007
'Posh Spice' Victoria Beckham droeg het afgelopen jaar de 'ene monsterlijke, veel te korte, creatie na de andere'.

Modegoeroe Richard Blackwell heeft de vrouw van voetballer David Beckham daarom uitgeroepen tot slechtst geklede beroemdheid van 2007.

De modecriticus benoemt sinds 1960 jaarlijks de slechtst geklede celebrity. Gevallen popster Britney Spears en socialite Paris Hilton, die vorig jaar nog de eerste plaats deelden, komen dit jaar niet meer in de top tien voor.

Op de tweede plaats dit jaar staat Amy Winehouse. De Britse zangeres, die gebukt gaat onder een zware drank- en drugsverslaving, wordt vooral gekraakt vanwege haar overdadig gebruik van eyeliner en haar vele tatoeages.

De Amerikaanse actrice May-Kate Olsen staat op de derde plaats. ‘Een tandenstoker, gevangen in een orkaan’, luidt Blackwells omschrijving van de 21-jarige Olsen. Fergie, zangeres van Black Eyed Peas, staat op vier, gevolgd door American Idol-winnares Kelly Clarkson.

Actrice Eva Green, vooral bekend van The Golden Compass en James Bond-film Casino Royale, behaalde de zesde plaats, zangeres Avril Lavigne de zevende en zangeres/actrice Jessica Simpson staat op acht.

Actrice Lindsay Lohan, die het afgelopen jaar vooral in het nieuws was vanwege haar wilde feestgedrag, het veroorzaken van ongelukken, dronken achter het stuur zitten en het in en uit lopen van afkickklinieken, staat op negen. Ze wist zich iets beter te kleden dan in 2006; toen behaalde ze nog de derde plaats.

Actrice Alison Arngrim, die als kind speelde in de Amerikaanse tv-serie het Kleine Huis op de Prairie, maakt de toptien compleet.

Madonna, Barbra Streisand en Elizabeth Taylor hebben het volgens Blackwell wel goed gedaan. Zo ook Nicole Kidman, Cate Blanchett, Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Helen Mirren, Katie Holmes en Jemima Khan.

Maar dan hebben we het ook wel gehad, want volgens de modegoeroe was 2007 ‘één van de meest desastreuze modejaren’ sinds hij zich kan heugen.

victoria beckham david richard blackwell mode
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi