3000 knuffels voor Wilders
Binnen een week hebben al tegen de 3000 mensen een digitale knuffel naar Geert Wilders gestuurd.
Tegen de 3000 mensen hebben de afgelopen week een knuffel aan PVV-voorman Geert Wilders gestuurd via de website www.knuffelgeert.nl. Dat heeft een woordvoerster van Marokko Media, het communicatiebedrijf achter de website, dinsdag gezegd.

De site is sinds woensdag online en is een reactie op de verwachte film van Wilders over de koran. Bezoekers van de website kunnen een virtuele 'knuffelkaart' naar Wilders sturen. Ze kunnen kiezen uit verschillende opties. Zo is er een kaart met een afbeelding van het Tweede Kamerlid dat een knuffelbeer teder omarmt. Op een andere staat een vers uit de koran dat zegt dat je mensen die je haten alleen van mening kunt doen veranderen door aardig tegen ze te zijn, aldus Brabantsdagblad.nl.

Wilders krijgt de digitale kaarten automatisch via de e-mail toegestuurd. De actie blijft lopen tot de film van Wilders verschijnt.
De initiatiefnemers zijn van mening dat Geert Wilders af en toe een flinke knuffel nodig heeft. ,,Die man heeft liefde en genegenheid nodig. Daar is het hem in zijn jeugd aan ontbroken, dus dat willen we compenseren'', lichte Abdelhafid Bouzidi vorige week tijdens de lancering van de website toe.

knuffels geert wilders marokko media
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi