Voor 499 Euro naakt in het vliegtuig
Duitse Nudisten kunnen in Juli naakt naar het eiland Usedom aan de Balstische Zee vliegen
Duitse nudisten kunnen in juli hun hartje ophalen. Dan brengt een vliegtuig hen in hun blootje van Erfurt naar het eiland Usedom, gelegen aan de Baltische Zee. Enig minpunt: de piloot en de stewardessen zullen wel hun uniformen aanhouden.

"In de voormalige DDR was het niet meer dan normaal om tijdens de zomer zonder kleren rond te lopen. Wij willen die traditie terug in het leven roepen", zegt de baas van 'OssiUrlaub', een touroperator die zich specifiek richt op klanten van het voormalige Oost-Duitsland, aldus Demorgen.be.

Vanaf vrijdag kunnen geïnteresseerden hun ticketje boeken. Snel zijn is de boodschap, want enkel de eerste vijftig die 499 euro op tafel leggen, kunnen mee. "Alle reizigers vliegen dus naakt, maar je omkleden kan pas van zodra je in het vliegtuig bent", preciseert de organisator. "Omwille van veiligheidsredenen zullen de piloot en de rest van het personeel wel hun kleren aanhouden." "Naturistenverenigingen hebben ons dit ideetje aan de hand gedaan. Het wordt een test, maar als dit goed uitdraait sluiten we meer van dit soort vluchten zeker niet uit."
nudisten duitsers usedom erfurt ddr vliegen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi