Rapper Lil Wayne wilt 'nooit meer terug naar Riyadh'
Freek de Jonge overweegt vluchtelingen in huis te nemen
Bilal Wahib heeft rol in serie Red Light van Carice en Halina
0 Reacties
De Canadese zanger trad in 2018 op tijdens het Mawazine-festival in Marokko
0 Reacties
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
1 Reacties
Freek de Jonge denkt erover vluchtelingen in huis te nemen. De cabaretier zegt dit in een openhartig interview voor het tijdschrift AdRem dat vrijdag verschijnt.
0 Reacties
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
0 Reacties
ok acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik leggen Ali B het vuur na aan de schenen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
2 Reacties
Saoediërs namen de opmerking van de rapper niet licht op en reageerden fel op de tweet van de Amerikaanse auto-tune-veteraan.
0 Reacties
Acteur Bilal Wahib heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie Red Light, die wordt geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn.
0 Reacties
Ook dit jaar strijden de jonge vrouwen om de felbegeerde titel Miss Amazigh.
0 Reacties
De Amerikaanse studio CBS gaat een televisieserie maken van het boek Bestsellerboy van Mano Bouzamour. Het boek wordt bewerkt tot een tiendelige Nederlandstalige serie met Nederlandse acteurs.
0 Reacties
Door het rijke culturele erfgoed van Tanger en Zuid-Spanje meren steeds meer cruiseschepen aan in de haven van Tanger.
1 Reacties
Regeringsleider El Othmani benadrukte: "Repressieve maatregelen alleen kunnen het probleem niet oplossen."
1 Reacties
Marco Borsato vertrouwt Ali B. "met zijn leven". Dat vertelt de zanger in het lange gesprek dat hij had met FunX-dj Fernando Halman voor zijn podcast Real Talk.
0 Reacties
Rapper Sef komt binnenkort met zijn vijfde album met de titel El Salvador. Dat maakte hij vrijdag bekend bij de release van twee nieuwe tracks.
3 Reacties
Soundos El Ahmadi heeft donderdagavond noodgedwongen haar theatershow in Steenwijk moeten afzeggen. Vlak voor aanvang viel ze flauw waardoor de cabaretière niet kon optreden.
22 Reacties
Slechts 30% van de Marokkaanse vrouwen heeft toegang tot maandverband, vergeleken met 80% in Algerije en 85% in Tunesië.
0 Reacties
Het gaat beter met French Montana. De rapper deelt donderdag een foto uit het ziekenhuis waar hij vorige week werd opgenomen met hartklachten.
1 Reacties
Rappers Boef, Lil’ Kleine en Donnie, maar ook zangers Gerard Joling en Samantha Steenwijk en voetbalster Jackie Groenen maken dit jaar kans op de titel Dom Bontje.
1 Reacties
Rob Geus is toegevoegd aan het lijstje bekende Nederlanders die Ali B op de hak mogen nemen, werd donderdag bekendgemaakt.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi