Rapper Lil Wayne wilt 'nooit meer terug naar Riyadh'
Miss Amazigh 2969: Dit zijn de kandidaten (video)
Tanger trekt steeds meer cruiseschepen aan
0 Reacties
ok rapper Willie Wartaal, cabaretier Johan Goossens en zangeres I Am Aisha mogen Ali B op de hak nemen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
1 Reacties
Freek de Jonge denkt erover vluchtelingen in huis te nemen. De cabaretier zegt dit in een openhartig interview voor het tijdschrift AdRem dat vrijdag verschijnt.
0 Reacties
De Saoediërs zijn niet blij dat de van verkrachting beschuldigde zanger het land aandoet
0 Reacties
ok acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik leggen Ali B het vuur na aan de schenen tijdens The Roast of Ali B op Comedy Central.
2 Reacties
Saoediërs namen de opmerking van de rapper niet licht op en reageerden fel op de tweet van de Amerikaanse auto-tune-veteraan.
0 Reacties
Acteur Bilal Wahib heeft een rol bemachtigd in de nieuwe serie Red Light, die wordt geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn.
0 Reacties
Ook dit jaar strijden de jonge vrouwen om de felbegeerde titel Miss Amazigh.
0 Reacties
De Amerikaanse studio CBS gaat een televisieserie maken van het boek Bestsellerboy van Mano Bouzamour. Het boek wordt bewerkt tot een tiendelige Nederlandstalige serie met Nederlandse acteurs.
0 Reacties
Door het rijke culturele erfgoed van Tanger en Zuid-Spanje meren steeds meer cruiseschepen aan in de haven van Tanger.
1 Reacties
Regeringsleider El Othmani benadrukte: "Repressieve maatregelen alleen kunnen het probleem niet oplossen."
1 Reacties
Marco Borsato vertrouwt Ali B. "met zijn leven". Dat vertelt de zanger in het lange gesprek dat hij had met FunX-dj Fernando Halman voor zijn podcast Real Talk.
0 Reacties
Rapper Sef komt binnenkort met zijn vijfde album met de titel El Salvador. Dat maakte hij vrijdag bekend bij de release van twee nieuwe tracks.
3 Reacties
Soundos El Ahmadi heeft donderdagavond noodgedwongen haar theatershow in Steenwijk moeten afzeggen. Vlak voor aanvang viel ze flauw waardoor de cabaretière niet kon optreden.
22 Reacties
Slechts 30% van de Marokkaanse vrouwen heeft toegang tot maandverband, vergeleken met 80% in Algerije en 85% in Tunesië.
0 Reacties
Het gaat beter met French Montana. De rapper deelt donderdag een foto uit het ziekenhuis waar hij vorige week werd opgenomen met hartklachten.
1 Reacties
Rappers Boef, Lil’ Kleine en Donnie, maar ook zangers Gerard Joling en Samantha Steenwijk en voetbalster Jackie Groenen maken dit jaar kans op de titel Dom Bontje.
1 Reacties
Rob Geus is toegevoegd aan het lijstje bekende Nederlanders die Ali B op de hak mogen nemen, werd donderdag bekendgemaakt.
0 Reacties
De film biedt perspectief op de situatie van de rechten van vrouwen in Marokko, volgens de directeur van het festival.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi