Elke dag 24 baby's 'in de vuilnisbak' in Marokko
Zweedse Prinses bekritiseerd na dragen sluier in moskee Sarajevo
Morocco Mall binnenkort ook in Rabat en Marrakech
0 Reacties
Het Amerikaanse Warner Music Group heeft per direct de samenwerking beëindigd met managementbureau SPEC en muzieklabel TRIFECTA, beide mede opgericht door Ali B.
6 Reacties
Dat zegt activiste Aicha Chenna op de bijeenkomst van NGO 'Movimiento por la Paz'.
0 Reacties
Morocco Mall in Casablanca is het op één na grootste winkelcentrum van Afrika.
1 Reacties
Kroonprinses Victoria droeg de sluier tijdens een bezoek aan een moskee in Sarajevo gedurende haar tweedaags officieel bezoek aan Bosnië en Herzegovina.
0 Reacties
Acteurs Nasrdin Dchar en Fadua El Akchaoui gaan komend voorjaar op tournee met een voorstelling over een halve eeuw Marokkaanse migratie in Nederland.
0 Reacties
Acteur Bilal Wahib (20), bekend van de producties Mocro Maffia en De Libi, gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe eigentijdse bewerking van Hamlet van William Shakespeare.
0 Reacties
H&M start in zijn nieuwe winkel in Stockholm voor het eerst met de verhuur van kleding.
0 Reacties
Naast Montana zullen ook Egyptische superster Amr Diab, en het DJ-duo Dimitri Vegas en Lake Mike deelnemen aan het festival.
11 Reacties
Steeds meer vrouwen zijn celibatair
0 Reacties
De streamingdienst heeft het nummer 'Ensay' verwijderd wegens inbreuk op het auteursrecht. De clip is al meer dan 170 miljoen keer bekeken.
0 Reacties
Burgemeester Aboutaleb opent vandaag de fototentoonstelling '50 jaar migratie in Nederland' in het verzamelgebouw ‘t Klooster in Rotterdam.
1 Reacties
Actrice en zangeres Lindsay Lohan heeft er een opmerkelijke nieuwe vriend bij.
0 Reacties
Regisseur Johan Nijenhuis werkt samen met Najib Amhali en Kenneth Asporaat, de broer van komiek Jandino, aan een grote nieuwe Nederlandse familiefilm.
3 Reacties
Het duurt nog even, maar Ali B is al langzaam aan het warmlopen voor zijn Roast op Comedy Central. De rapper kijkt ernaar uit, zo vertelde hij donderdag in RTL Boulevard.
4 Reacties
De videoclip werd meer dan 700.00 keer bekeken in de eerste 24 uur na de lancering
0 Reacties
In Londen werd eerder dit jaar de eerste balletschool voor moslimkinderen geopend en verwelkomde daarmee moslimmeisjes die ervan dromen ballerina te worden.
1 Reacties
De bioscoop gigant gaat zich ook in andere Marokkaanse steden vestigen.
1 Reacties
De nieuwe videoclip van de controversiële Marokkaanse popster is een paar dagen na de lancering al miljoenen keer bekeken.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi