French Montana beschuldigd van aanranding
Ali B roept op tot anderhalve meter afstand in nieuw nummer
1 Reacties
Een vrouw beweert dat French Montana haar twee jaar geleden heeft aangerand. De anonieme dame heeft donderdag een aanklacht tegen de rapper ingediend, melden Amerikaanse media.
0 Reacties
Veel Nederlanders lijken nog niet alle maatregelen tegen het coronavirus even serieus te nemen. Vooral het afstand houden bleek moeilijk en de stranden, bossen en parken bleven druk bezocht.
1 Reacties
Najib Amhali komt komend seizoen met een speciale show ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als cabaretier. De voorstelling gaat 25 jaar live! heten.
2 Reacties
Zangeres Anouk zit nog steeds vast in Marokko. Zij plaatste vrijdag weer een filmpje op Instagram waarin zij een update geeft van haar situatie.
0 Reacties
Kickboxer Hari heeft op Instagram iedereen opgeroepen thuis te blijven om te helpen de verspreiding van het coronavirus in te dammen.
0 Reacties
De coronacrisis heeft mogelijk ook gevolgen voor de beeldkwaliteit van streamingplatformen als Netflix. Een lagere kwaliteit moet overbelasting van het internet voorkomen.
0 Reacties
nouk laat haar volgers weten dat ze voorlopig in Marrakech blijft. Het was "de moeilijkste beslissing ooit", zegt ze in een video op haar Instagram.
0 Reacties
Anouk zit nog steeds vast in Marrakech vanwege het coronavirus.
0 Reacties
Model en actrice Touriya Haoud (42) kreeg dit jaar te horen dat ze lymfeklierkanker heeft. Inmiddels heeft ze drie chemokuren ondergaan.
1 Reacties
De tweede reeks van de misdaadserie Mocro Maffia gaat eerder van start dan gepland. Het nieuwe seizoen van de populaire serie, dat eigenlijk op 2 april zou beginnen, is vanaf vrijdag al te zien bij Videoland.
2 Reacties
Anouk kan nu ze is gestrand in Marrakech vanwege de coronacrisis op veel hulp rekenen.
1 Reacties
Echtscheidingskantoren in China melden dat het aantal echtscheidingsaanvragen is toegenomen sinds de uitbraak van het coronavirus
2 Reacties
Het jaarlijks evenement in Rabat trekt internationale beroemdheden
1 Reacties
Boef vindt dat de mensen die in de zorg werkzaam zijn veel meer moeten verdienen, zeker in tijden van de huidige coronacrisis.
0 Reacties
De Amsterdamse rapper, activist, ondernemer en straatfilosoof Appa is terug
6 Reacties
Selma Omari breidt haar repertoire uit gaat het muzikale pad op!
0 Reacties
Ibtissam, die samen met haar zus Dounia Batma in verband wordt gebracht met de omstreden chantagezaak, is opnieuw aangehouden door de Marokkaanse politie
0 Reacties
Twee grote Nederlandse films die de komende drie weken uit zouden komen in de Nederlandse bioscopen, zijn voorlopig uitgesteld.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi