Latifa Raafat (53) is zwanger (video)
Marrakech: Kenzi Menara Palace ontvangt award als hotel voor gezinnen
Boef scoort tiende nummer 1-hit (video)
0 Reacties
De Backstreet Boys maken een comeback en kozen voor een optreden in Jeddah, Saoedi-Arabië.
0 Reacties
Actrice Pamela Anderson is naar eigen zeggen bedrogen door haar vriend, de Frans-Marokkaanse voetballer Adil Rami. "De afgelopen twee jaar van mijn leven waren één groot leugen", schrijft de Baywatch-ster dinsdag op Instagram.
0 Reacties
Boef heeft met zijn single Guap zijn tiende nummer 1-hit te pakken. Om die mijlpaal te vieren, geeft de rapper twee vakanties weg aan zijn fans, zo laat hij weten op Instagram.
1 Reacties
Een mijlpaal voor Boef. De rapper is deze week met zijn nieuwe single Guap binnengekomen op de eerste plaats in de Single Top 100. Het is de tiende keer dat Boef, alleen of met anderen, een nummer 1-hit scoort.
2 Reacties
Royal Air Maroc staat op de 93e plaats van de wereldwijde top 100
1 Reacties
Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat er überhaupt iets te zien is, maar fans van Game of Thrones kunnen zich alvast gaan opmaken voor de prequel van de hitserie.
8 Reacties
De Marokkaanse diva maakte een einde aan de geruchten door haar zwangerschap bekend te maken tijdens een concert in Agadir afgelopen weekend
0 Reacties
Saad Lamjarred heeft onlangs zijn nieuwe videoclip vrijgegeven voor het nummer 'Njibek Njibek' met DJ Van
8 Reacties
Als onderdeel van de 26e World Travel Awards, heeft Kenzi Menara onlangs de prijs gewonnen voor 'Leading Family Resort' als toonaangevend hotel voor gezinnen.
3 Reacties
Een must-see evenement voor echte muziekliefhebbers, het Jazzablanca-festival viert begin juli haar grote comeback.
3 Reacties
De H&M Home winkels zitten deze zomer vol met items die door Marokko zijn geïnspireerd.
0 Reacties
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
0 Reacties
Nasrdin Dchar doet dit jaar mee aan het theater- en dansprogramma op Lowlands. De acteur voert er zijn solovoorstelling JA op, maakte de festivalorganisatie donderdag bekend.
1 Reacties
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
5 Reacties
Hoe kleiner het leeftijdsverschil, hoe groter de kans dat stellen - gehuwd of ongehuwd - bij elkaar blijven. Bij een leeftijdsverschil van meer dan vijf jaar neemt de scheidingskans echter toe.
4 Reacties
Bloom gaf ook toe dat hij het skelet van zijn geliefde Marokkaanse hond elke nacht welterusten wenst.
0 Reacties
De Marokkaanse French Montana, de Algerijnse Khaled en de Marokkaans-Duitse rapper Farid Beng hebben onlangs een remake van "Abdelkader Ya Boualem" uitgebracht.
0 Reacties
Ali B heeft vanaf maandag zijn eigen programma op SBS6, maar dat betekent niet dat de rapper exclusief aan de slag gaat voor die zender. Voor de camera van het ANP zegt Ali “nooit” te zullen tekenen bij één zender of omroep.
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi